loading...
سیستم کنفرانس
رضا بازدید : 36 چهارشنبه 17 اردیبهشت 1399 نظرات (1)

اجاره خودرو

 

مردم اغلب اینگونه تصور می کنند که برای استفاده از خودرو حتماً باید آن را خریداری کنند اما امروزه با وجود صنعت اجاره ماشین یا rent car چه به صورت دربستی و چه اجاره خودرو بدون راننده و نیز کرایه خودرو با راننده دیگر الزاما نیازی به خرید آن خودرو وجود ندارد معمولاً کسانی که با سرمایه خود به خوبی کار می کنند و برای آنها بازدهی بهینه ای دارد از اجاره اتومبیل استفاده کرده و سرمایه خود را صرف کسب و کار و تجارت خود می‌کنند به این شکل آنها هم خودروی مورد نظرشان را تهیه می کنند و هم اینکه سرمایه خود را بابت این استفاده از گردش مالی شان خارج نکرده و با آن سرمایه سود بیشتری میبرند از سوی دیگر این امتیاز برای اجاره کنندگان خودرو وجود دارد که از بابت هزینه های جاری خودرو مثل خرابی قطعه ها و نیز هزینه بیمه و سایر افت سالانه قیمت ماشین معاف می باشند برای مشتریان و کرایه کنندگان ماشین طبیعی است که سلامت خودرو از هر حیث من جمله موتور بدنه و تمیز بودن خودرو مهم میباشد این امر موجب می‌شود تا اجاره دهندگان خودرو نهایت دقت و تلاش خود را انجام دهند تا خودرویی با وضعیت مناسی موتوری و بدنه و غیره تهیه و به مشتریان خود تحویل دهند در این بین شاید کارکرد خودروی مورد اجاره مهمترین فاکتور برای ارزیابی سلامت خودرو می باشد بدین نحو که اگر خودروی کارکرده بالایی داشته باشد معمولاً هم از جهت فرسودگی و هم از جهت بدنه و نیز از جهت موتوری خودروی ضعیف محسوب می شود

رضا بازدید : 40 چهارشنبه 17 اردیبهشت 1399 نظرات (0)

کرایه خودرو


شما می توانید مسافر و مهمان خارج از کشورتان را با تشریفات کرایه خودرو راد استقبال و یا بدرقه کنید. با خودروهای شرکت می توانید به قرار کاری مهم خود بروید. از تشریفات و اجاره خودروی شرکت راد خودرو می­توانید با راننده و بی راننه بهره ببرید. کرایه ماشین خاص یا اجاره ماشین در زمانی مشخص را چند روز زودتر اعلام کنید تا زمان مقرر خودروی مناسب را فراهم کنیم. شرکت کرایه خودروی راد مفتخر است در طی سالیان متمادی با کرایه دادن خودروهای لاکچری و لوکس، به شرکتهای دولتی و خصوصی و مؤسسات عمومی و هتل­ها و فرودگاه بین المللی امام خمینی ارائه خدمات کند. تشریفات اجاره خودروی راد با شرکتها برای اجاره ماشین عروس و کرایه خودروهای لوکس آمادگی دارد قراردادهای اجاره ماشین شرکت روزانه، هفتگی و حتی ماهیانه و سالانه می باشد که زمانهای طولانی مشمول تخفیفات می گردند. خودروهای شرکت کرایه خودرو راد : ضمانتهای شرکت کرایه خودرو راد : ضمانت اجاره ماشین یک فقره چک و پول نقد (ودیعه) یا سند ملکی یا تحویل یک خودروی ایرانی میباشدکه حسب مورد به انتخاب مشتری بررسی می شود. اگر خودرو با راننده کرایه شود نیازی به هیچ ضمانتی نیست و مسئولیت خودرو با راننده می باشد. خدمات شرکت کرایه خودرو : ترانسفر فرودگاه (جابجایی مسافرین هواپیمایی)  کرایه خودرو بدون اخذ سند و با شرایط آسان , انعقاد قرارداد کرایه خودرو و تحویل خودرو در محل مورد نظر مشتری , خودروهای شرکت تماماً بیمه بدنه و ثالث هستند. , سرویس خودروها در هر زمان حتی زمان اجاره خودرو امکان تعویض و جابجایی خودروی مورد استفاده مشتری در تمام مدت اجاره بدون واسطه بودن خودروها به این معنی که شرکت مالک خودروهاست و بی واسطه خودرو را به مشتری کرایه می دهد.

رضا بازدید : 46 چهارشنبه 17 اردیبهشت 1399 نظرات (0)

اجاره ماشین


بسیاری از افراد تصور می کنند که سفر با هواپیما و قطار راحت تر از سفر با اتومبیل شخصی است. اما سفر با یک اتومبیل لوکس این امکان را به شما می دهد تا نه تنها در طول مسیر احساس آرامش و راحتی داشته باشید، بلکه در شهر مقصد نیز دغدغه رفت و آمدهای درون شهری را نداشته باشید. بنابراین اگر قصد سفر درون شهری و یا برون شهری را با خانواده خود دارید و ترجیح می دهید تا این سفر را با اتومبیلی راحت و با امکانات مناسب جاده انجام دهید، می توانید خودروی مورد نظر خود را در برندهای متفاوت اجاره نمایید. اجاره ماشین  نه تنها باعث صرفه جویی در وقت و هزینه می شود بلکه شما را از پرداخت هزینه بیمه و پرداخت هزینه های نگهداری از خودرو نیز معاف می کند. شرکت راد با رعایت تمامی قوانین حقوقی اجاره ماشین یکی از معتبرترین مراکز اجاره ماشین در شهر تهران می باشد و ارائه دهنده انواع خودروهای روز دنیا می باشد.

رضا بازدید : 57 شنبه 03 فروردین 1398 نظرات (0)

نمایندگی کانن

 

   کانن به جرئت مشهورترین و برترین تولیدکننده دوربین عکاسی در جهان است. باوجود رقبای قدری همچون نیکون، سونی و فوجی، کانن پرفروشترین و محبوبترین سازنده دوربین عکاسی در جهان محسوب میشود. مدلهای متنوع باقابلیتها و قیمتهای متنوع دوربینهای کانن، میتواند نیاز هر خریداری را مرتفع کند. دوربینهای عکاسی کانن از سالهای دور در ایران حضور دارند. فروشگاههای فراوانی در سرتاسر ایران به فروش محصوالت کانن میپردازند و شرکتهای متنوعی به گارانتی محصوالت این برند مطرح دوربین عکاسی میپردازند. اما مهمترین مسئلهای که در چند سال گذشته و بهخصوص با رونق گرفتن بازار دوربینهای دیجیتال ذهن خریداران را مشغول کرده است، پیدا کردن نمایندگی اصلی فروش و خدمات پس از فروش کانن در ایران است. فروشگاهها و دفاتر فراوانی تحت عنوان نمایندگی کانن در ایران فعالیت میکنند اما نمایندگی رسمی دوربینهای عکاسی کانن در ایران کجا است؟ دفتر نمایندگی رسمی کانن در ایران پایینتر از میدان جمهوری، و در برج سهیل قرار دارد. این شرکت با حضور متخصصان و کارشناسان خبره، به فروش، تضمین و تأمین قطعات کانن میپردازد. قطعات تهیهشده برای تعمیر محصوالت کانن در این شرکت، مستقیماً از کمپانی کانن تهیه میشوند و مشتریان میتوانند با خیالی آسوده دوربین خود را جهت تعمیر به این شرکت بسپارند. عالوه بر این، با خرید محصوالت کانن از این شرکت، مشتریان خدمات فراوانی دریافت خواهند کرد. پس از خرید دوربین از این شرکت، با تماس با مشاوران این شرکت میتوانید طریقه نصب و راهاندازی و دوربین و همچنین کاربریهای اولیه دوربین را فراگیرید. دوربین عکاسی دیجیتال، جزو حساسترین محصوالت الکترونیکی محسوب میشود. این حساسیت خریداران را ملزم میکند تا با دقتی بیشتر، از معتبرترین جای ممکن دوربین خود را خریداری کنند. نمایندگی رسمی کانن در ایران در حال حاضر معتبرترین مرکز برای خرید و پشتیبانی از دوربینهای عکاسی کانن در ایران به شمار میرود.

رضا بازدید : 48 یکشنبه 24 آبان 1394 نظرات (0)

باند و بلندگو

 

همه ما بلندگوهارامي شناسيم ومي دانيم وظيفه آنها چيست .ولي اينكه چگونه كار ميكند ؟ وطي چه فرايندي كارش را انجام مي دهد؟

وديگر سوالات را سعي ميكنيم در مطالب زير بيشتر برسي كنيم

بلندگو آخرين عضو كار آديو مي باشد ولي بااينكه در آخر خط قرار دارد از اهميت ويژه اي بر خوردار است وحدود 30 تا 50درصديك صداي خوب دلنشين در سيستم بستگي به بلندگوي آن دارد .در حقيقت نمي توان صداي قابل قبولي بدون داشتن بلندگوهاي خوب داشت.         

بلندگو در حقيقت وسيله اي است كه انرزي اكتريكي را به انرزي صوتي تبديل مي كند.

بلندگو نزديك به 100 سال است كه اختراع شده است ودر طول زمان انواع مختلفي از لحاظ كاركرد اريه شده است از بلندگوهاي كوارتزي گرفته تا بلندگوهاي ريبون و پيزوالكتريكي وplanarوغيره ولي مي توان گفت 98% بلندگوهاي مورد استفاده تقريبا همان ساختمان وسازمان اوليه را دارد وهنوز از همان نوع دايناميك استفاده مي شود

واساس كار آن بطور ساده بدين گونه است كه سيم پيچ درون يك ميدان مغناطيسي قرار دارد واز طرفي هم به يك مخروط وصل است وقتي كه جريان متناوب الكتريكي كه با فركانسهاي مختلف در درون سيم پيچ جريان پيدا ميكند اين سيم پيچ تشكيل ميدان مغناطيسي مي دهد كه با ميدان مغناطيسي ثابت از طرف آهنرباي قوي ايجاد فاز هم نام يا غير هم نام مي كند كه باعث دفع سيم پيچ به پايين ويا جذب آن به بالا مي شود كه با حركت سيم پيچ مخروط متصل به آن نيز حركت مي كند وبا حركت دادن هواي اطراف و مستقيم مخروط صدا ايجاد مي شود .

حركت سيم پيچ درون ميدان مغناطيسي بسته به فركانس الكتريكي گاهي اوقات تا 20000 بار در ثانيه (20كيلو هرتز) نيز ميرسد .

واينگونه صدا ايجاد مي شود

اجزاي اصلي بلندگو:

1-FRAME OR BASKET-سبد يا بدنه در حقيقت تنه وشاسي يك بلندگو مي باشد كه تمام اجزا بلند گو روي آن سوار است . معمولا براي ساختن آن از آلومينويم دايكاست يا نوعي استيل ويا از پلاستيك استفاده مي شود .

2-DIAPHRAGM /CONE-مخروط يا صفحه بلندگو.كار اصلي آن حركت وجابجا كردن هوا مي باشد كه از مواد مختلفي مثل كاغذ/الياف كربن/الياف فايبر گلاس/پلاستيك/آلومنيوم/تيتانيوم/ابريشم وغيره ساخته مي شود.

در ميان شركتهاي صاحب سبك به مواد مختلفي براي افزايش كيفيت اعتقاد دارد از الياف ساقه برنج گرفته تا سنگهاي بازالت با 2700درجه فارنهايت ذوب شده ودر حقيقت پس از اختراع بلندگو بيشترين تغييرات بروي صفحه آن انجام شده است .

ولي خيلي ها معتقند هنوز كاغذ كه قديمي ترين مواد مورد استفاده است از بقيه موادبهتر است ودر تيوترها(بلندگوهاي مخصوص فركانس بالا )سعي مي شوداز ابريشم براي ايجاد صداي بهتر استفاده شود

3-SURROUND-سوراند كه در حقيقت كار اصلي اش كمك به حركت آزادانه مخروط است در عين حال به كنترل صفحه مخروط هم كمك زيادي مي كند .

سوراند هم از مواد مختلفي بسته به نوع بلندگو وكارخانه سازنده بلندگو ساخته مي شود .رايجترين آنها اسفنج نيمه فشرده است .از لاستيكهايي با قابليت كم ارتجاعي ومقاوم به گرما وسرما نيز به وفور استفاده مي شود از مواد ديگر مي توان به نوعي پارچه يا بافتهاي شبيه پارچه والياف ميكروفيبرهم اشاره كرد

سوراندها معمولا به 3شكل (قوس روبه بالا /قوس روبه پايين/Mشكل)بسته به نوع بلندگو استفاده مي شود

4-VOICE COILياسيم پيچ كه در واقع موتور يك بلندگو است ودر حقيقت قسمت اصلي يك بلندگو مي باشد كه بقيه اجزا نسبت به آن طراحي مي شود . كويل از يك رشته سيم كه بصورت فنرباكه ظرافت تمام پيچيده شده است تشكيل شده

در زمان گذشته اعتقاد داشتنند براي داشتن بلندگوي قوي بايد قطر سيم پيچ زياد باشد ولي حالا به اين نتيجه رسيده اند كه براي داشتن بلندگوي قوي بايد ارتفاع سيم پيچ بيشتر شود به هر صورت كه باشدافزايش مقدار سيم به قدرت بلندگو اضافه مي كند در خيلي از موارد براي بلندگوهاي گران قيمت از سيمهايي با سطح مقطع مستطيل استفاده مي شود كه به نوع سيم هاي تخت مشهور است.

وناگفته پيدااست كه  جنس سيم هرچه خالص تر باشد كيفيت كار بيشتر خواهد شد

در خيلي مواقع براي افزايش مقاومت واستحكام سيم پيچ از روكشهاي مختلف مثل از لاكهاي مقاوم به گرماگرفته تاسراميك  استفاده مي شود

5-VOICE COIL FORMER- فرم دهنده سيم پيچ كه در حقيقت بستر سيم پيچ مي باشد كه روي آن پيچيده مي شودومعمولا طول آن از ارتفاع سيم پيچ بيشتر است .

از مواد مختلفي ساخته مي شود مثل كاغذ مخصوص /آلومينيوم/مس وغيره كه در همه موارد سعي مي شود از مواد مقاوم به گرما ويا مواد مقاوم شده به گرما استفاده شود .

نگه دارنده سيم پيچ در نقطه اي به نام گلويي به صفحه مخروط متصل مي شود

6-SPIDER-اين عنكبوت كه در ايران بيشتر به دمپر معروف است نوعي پارچه يا بافت فنري شكل است كه كار اصلي آن كمك به تعادل وكنترل صفحه وجلوگيري از حركت اضافه آن است . اين قسمت كمك بسيار زيادي به فكتور CMSبلندگو مي كند

دمپر از طرفي به گلويي سيم پيچ واز طرف ديگر به بدنه بلندگو وصل است .در خيلي از موارد از دمپرهاي چند لايه براي كنترل بيشتر سابها استفاده مي شود

7-DUST CAP-اين قطعه كه در واقع نوعي در پوش است كه وظيفه اصلي آن جلوگيري از ورود گرد غبار وآشغال به داخل حفره سيم پيچ است. كه از مواد مختلفي ساخته مي شود كه كاعذ از دردسر سازترين آنها است .

البته در بعضي از سابها وفوربا بالا آوردن وبزرگتر كردن داسكپ سعي مي كنند فاكتورهاي مثل SDبلندگورا بهبود ببخشند

8-MAGNET-مگنت يا آهنربا كه در حقيقت وظيفه ايجاد ميدان مغناطيسي را برعهده دارد در انتهاي بلندگو قرار دارد از انواع مختلفي بسته به نوع مصرف بلندگو تشكيل و ساخته مي شود . موادي مثل استرونتيوم و نيوديوم شايعترين مواد مورد مصرف مي باشند

يك مگنت بسته به شارژ مغناطيسي آن مي تواند به قدرت بلندگو كمك كند ودر بعضي موارد براي تامين شارژبيشتر نياز به مگنت بيشتر است بخاطر همين است كه از مگنتهاي  چند لايه استفاده مي شود

يكي از جالبترين كارهاي مگنت (كه زياد مورد توجه عموم قرار نگرفته است)خاصيت وقابليت خنك كردن سيم پيچ است بطوريكه اگر شما به يك سيم پيچ جريان الكتريكي متناوب ضعيف وصل كنيد شروع به گرم شدن شديد مي كند ملي اگر همان لحظه آن را در درون ميدان مغناظيسي مگنت كنيد سريعا گرماي خودرا از دست مي دهد . واين يكي از دلايل است كه طراحان بلندگوها ومخصوصا سابها سعي مي كنند كه سطح مقطع تماس مگنت وسيم پيچ را بيشتر كنند تا كويل راحتر خنك شود

9-PLAT ودر نهايت پلاتهاي فلزي كه وظيفه نگهداري آهنربا را دارند

اما بلندگوها برحسب سايز ووظيفه آنهابه چند دسته تقسيم مي شود كه در نوشته هاي آينده سعي در بررسي بيشتر آ نها داريم   

 

باند و بلندگو

رضا بازدید : 46 یکشنبه 24 آبان 1394 نظرات (0)

سيستم پيجينگ

پيجر چيست؟

پيجر دستگاه گيرنده راديويي كوچك است كه امكان دريافت پيام، توام با دسترسي مداوم يك طرفه را براي كاربر فراهم مينمايد.Image

اين سيستم اولين بار در سال 1921 توسط پليس شهر ديترويت ( امريكا) مورد استفاده قرار گرفت. اصطلاح پيجر اولين بار در سال 1959 در اشاره به يك وسيله ارتباط راديويي ساخت شركت موتورولا (Motorola) بكار گرفته شد و آن دستگاه گيرنده كوچكي بود كه پيامهاي راديويي را بطور انفرادي به كساني كه آن را حمل مي كردند، مي رساند.

در اوايل دهه 1990 پيجرهاي با پوشش آنتن دهي وسيعي به بازار آمد و تعداد استفاده كنندگان آن به 22 ميليون نفر رسيد. در سال 1994 بيش از 61 ميليون نفر در جهان از پيجر استفاده مي كردند. در كشورهاي پيشرفته پس از يك دوره ركود كوتاه مدت، پيجر مجددا به عنوان يك وسيله ارتباطي كارامد، بي خطر و ارزان مورد توجه قرار گرفته و استفاده از آن در كنار ساير وسايل ارتباطي بسيار معمول گشته است. بطوريكه در سال 2003 تعداد مشتركين به بيش از 250 ميليون نفر رسيد

 

 

پيجر چگونه كار مي كند؟

 

پيجر يك وسيله ارتباطي پيام گير قابل حمل مي باشد. شخص ارسال كننده پيام (خواهان ارتباط يا Calling Party) از تلفن معمولي براي گرفتن شماره پيجر طرف مقابل استفاده كرده و پيام عددي يا حرفي يا صوتي خود را ارسال مي نمايد. اين پيام در مدت كوتاهي توسط گيرنده پيجر دريافت شده و دارنده پيجر با شنيدن صداي بيپ و يا لرزش بدون صدا، ‌از رسيدن پيام آگاه مي شود. پيام در يافتي در صفحه نمايشگر (LCD) پيجر قابل رويت مي باشد.

 

رمز و راز پيجر در اين است كه در داخل آن جعبه كوچك، گيرنده اي كار گذاشته شده كه در عين سادگي از نظر تكنيكي بسيار پيچيده مي باشد.

 

تعريف گيرنده پيجر

 

پيجر(Pager) يك لغت انگليسي است و فارسي آن توسط فرهنگستان ادب فارسي ايران به پيجو معادل سازي شده است و در واقع يك دستگاه گيرنده راديويي مي باشد. اما تعريفي كه اتحاديه بين المللي مخابرات از پيجينگ ارائه كرده بدين شرح است:

«پيجينگ سرويسي است يك طرفه و غير صوتي كه پيامهاي عددي و حروفي را ارسال مي كند».

 

1- پيجر بوقي يا بيپر (Beeper)

ابتدايي ترين نوع پيجر ميباشد كه با دريافت سيگنال از مراكز پيام به صدا در آمده و صاحب خود را از وجود پيام در مركر آگاه مي كند. اين نوع پيجر فاقد صفحه نمايشگر بوده و از آن بعنوان نسل اول پيجر نام برده مي شود.

2- پيجرعددي (Pager Numeric)

اين نوع پيجر با داشتن يك صفحه نمايشگر كوچك، اعداد ارسال شده توسط مركز پيام (Paging Terminal) را برروي صفحه نمايش نشان مي دهد.

3- پيجر صوتي(Voice Pager)

اين نوع پيجر با داشتن امكان دريافت و پخش صدا در بعضي از موارد خاص كاربرد دارد. به اين ترتيب كه پيام صوتي ارسال شده بوسيله خواهان ارتباط، توسط اپراتور به مشترك ارسال مي گردد. نوع پيشرفته آن نيز امكان دريافت و ضبط صدا را دارد كه مشترك به دلخواه خود در موقع مناسب مي تواند به پيامهاي رسيده گوش دهد. امروزه اين نوغ پيجر جاي خود را به تكنولوژي ديجيتالي واگذار كرده كه پيجر حروفي- عددي مي باشد.

4- پيجر حروفي – عددي (Alphanumeric Pager)

متداولترين نوع پيجر، گيرنده حروفي و عددي است كه با استفاده از نسل جديدي از استانداردهاي پيام رساني مانند پروتكل POGغير مجاز مي باشد علاوه بر نمايش اعداد، قادر به ارسال حروف بصورت رمز و سپس گشايش و نمايش آنها بصورت نوشته مي باشد. به دو صورت اپراتوري و مستقيم مي توان روي اين نوع پيجرها پيام ارسال نمود كه امكان پيام رساني سريعتر، ارزانتر و با قابليت اطمينان بيشتري را به دارنده آن مي دهد.

5- پيجر دو طرفه(Tow – Way Pager)

اصولا پيجر گيرنده يك طرفه است. معهذا به منظور تنوع بخشيدن و ايجاد جذابيت بيشتر اخيرا گيرنده هايي ساخته شده است كه پس از دريافت پيام، گيرنده پيجر سيگنال يا پيامي براي فرستنده پيام ارسال مي كند. به عبارت ديگر دستگاه با ارسال اين سيگنال يا پيام، دريافت پيام را تائيد مي كند.

شايان ذكر است كه طراحي اين سيستم بسيار پيچيده و داراي هزينه بسيار بالاست

 

ساختار اصلي شبكه راديويي پيجر 

 

اصولا طراحي شبكه هاي راديويي به عوامل زيادي بستگي داشته و ميتوان گفت عواملي چون: پيش بيني ميزان ترافيك خطوط ارتباطي، ميزان سروسي دهي ، تعداد مدارات ارتباطي متصل به شبكه، فرهنگ مكالمه تلفني مشتركين ، تراكم جمعيتي منطقه، وسعت و ساختار جغرافياي منطقه تحت پوشش، ميزان مكالمات در ساعات پر ترافيك، آرايش ايستگاهها از نظر موقعيت مكاني،‌ توان انتشار امواج، نبود مشكلات تداخل فركانسي،‌ تعداد و نوع استفاده از حاملهاي گوناگون فركانس، گستره محدوده پوشش راديويي، ميزان مطلوب نسبت signal به noise، ظرفيت اوليه شبكه در مرحله راه اندازي ،‌گسترش ظرفيت سيستم در ارتباط با افزايش تعداد مشتركين شبكه، رشد جمعيت منطقه شهري و روستايي،‌ توزيع تلفن در شبكه تلفن ثابت، ميزان تقاضاي بخش تجاري،‌صنعتي، سياحتي و مسافرتي و غيره... نقش تعيين كننده اي در طراحي اصولي شبكه را دارا ميباشد.

بخش اول 

 

 

 

بطور كلي اجزاء ساختاري يك شبكه پيجر يك طرفه راديو ديجيتال بدون در نظر داشتن نوع پروتكل آن و اينكه از نوع برون ايستگاهي Off Site (براي استفاده در منطقه وسيع و يا سراسري ) و يااز نوع درون ايستگاهي On Site ( براي استفاده در محوطه هاي بيمارستاني،‌ كارخانجات و غيره ) باشد را ميتوان به شرح ذيل دسته بندي كرد:

1- ترمينال پيجينگ

عبارتست از يك يا چند ترمينال راديويي پيجينگ با واسطه هاي ورودي جهت دريافت پيامهاي فراخوني خواهان مشتركين از شبكه هاي PSTN و PSPDN و غيره، اعمال مديريت لازم بر روي آنها از نظر امور مشتركين و نهايتا انتقال پيامهاي اوليه به طبقه بعدي يعني واحد پردازنده سيستم.

2- پردازنده سيستم

پردازنده سيستم طبقه بعدي بوده كه نقش يك سويچ را نيز ايفا مي كند. يعني در اين مرحله پيامهاي پيجويي اوليه دريافتي از ترمينال (هاي) راديويي را با اعمال مديريت لازم روي آنها و بر حسب پروتكل تعريف شده مثلا POCغير مجاز مي باشد در قالب اطلاعات اصلي (پيجينگ) و فرعي (كنترلي) بصورت درجا و با از طريق بستر انتقال به طبقه بعدي يعني واحد كنترل كننده منطقه اي ارسال ميشود.

3- كنترل كننده منطقه اي

ضمن تقسيم پيامهاي كد شده (اصلي و فرعي) نقش كنترل فرستنده ها را با مديريتي از پيش تعريف شده ايفا مي كند.

واحد (هاي) كنترل كننده منطقه اي مي تواند بصورت درجا و در كنار واحد پردازنده سيستم، نصب و يا از طريق بستر انتقال مناسب در فاصله دورتري و يا در منطقه ديگري مستقر شود.

4- ايستگاه راديويي

شامل يك يا چند دستگاه فرستنده ثابت يك يا چند كاناله مي باشد كه در سطح منطقه تعريف شده و تحت پوشش شبكه و از طريق آنتن ايستگاه، پيامهاي دريافتي از خواهان ارتباط را روي پيجر مشترك مورد نظر ارسال مي كند.معمولا اين واحد به يك سيستم گيرنده همزمان كننده نيز تجهيز مي شود.

5- بستر انتقال

اين واحد در بين واحدهاي كنترل كننده منطقه اي و ايستگاه راديويي و يا اينكه بين واحد كنترل كننده منطقه اي و واحد پردازنده سيستم قرار دارد و حامل پيامهاي پيجينگ كد شده و تقسيم شده براي مناطق از قبل تعريف شده مي باشد.

6- نحوه به كارگيري فرستنده ها

در ارسال پيامها، بطور كلي فرستنده هاي يك سيستم پيجينگ مي تواند پيامهاي ارسالي براي مشتركين را بصورت همزمان (SIMULCASTING) و يا بصورت تك تك و غير همزمان ارسال كند.

 

شبكه هاي پيجر به دو صورت مورد استفاده قرار مي گيرند:

 

الف - شبكه هاي عمومي(Public Network)

ب - شبكه هاي اختصاصي (Private Network)

 

الف - شبكه هاي راديويي پيجر عمومي

اصطلاحا در سيستمهاي پيجر، ‌شبكه پيجر عمومي به شبكه هايي اطلاق مي شود كه در يك شهر، براي سرويس دهي به مشتركين عمومي و براي تعداد بيش از هزار نفر راه اندازي گردد.

در اينحالت هر شهري بطور مستقل مشتركين خود را سرويس دهي نموده و يا اينكه در حالتهاي خاص مي تواند با بهره گيري از شبكه سراسري پيجر، مشتركين شهرهاي ديگر را نيز تحت پوشش قرار دهد.

 

از مشخصات اصلي شبكه پيجر عمومي ميتوان به موارد زير اشاره كرد:

1- طراحي متناسب با عوارض طبيعي و جغرافيايي شهر مورد نظر، بطوريكه پوشش امواج راديويي در حد مطلوب بوده و پيام با بهترين كيفيت دريافت گردد.

2- طراحي متناسب با تعداد كاربران شبكه به دو صورت مستقيم و غير مستقيم، كه در آن حد اقل 8 تا 16 خط تلفن در مدار ورودي در نظر گرفته مي شود. در روش غير مستقيم تعدادي خطوط تلفن از نوع DID و يا END to End مورد نياز خواهد بود.

 

اساس سيستم ارتباط يك طرفه پيجر :

 

ذخيره پيامها

مشترك مي تواند در خواست نمايد كه در مدت غيبت و خروج وي از آن منطقه تحت پوشش به محض دريافت پيام پيجينگ، پيامهاي دريافت شده را به اطلاع وي برسانند.

 

 

بازخواني پيامها :

در صورتيكه مشتركي پيامي را به صورت كامل دريافت ننمايد در اينصورت با تماس تلفني با مراكز پيام پيجر، در خواست بازخواني آن پيام را بكند. سيستم پيجينگ به طور خودكار سابقه چند پيام آخر را جهت بازخواني ذخيره مي كند.

 

پيامهاي عمومي روزانه:

پيامهايي از قبيل پيش بيني وضع هوا، اخبار عمومي، اخبار ورزشي و قيمت ارز و سكه، پيام عمومي محسوب شده و مركز پيام پيجر همه روزه در ساعات معين آنها را باطلاع مشتركين مي رساند.

 

امنيت پيام:

مشترك جهت ايجاد امنيت در بازخواني پيامهاي خود،‌مي تواند اسم رمزي را تعيين و به مراكز اعلام نمايد. بدين ترتيب اگر كسي در خواست بازخواني پيامهاي مشترك مزبور را بكند بايد اسم رمز را اعلام نمايد، در صورت مطابقت،‌ اپراتور اقدام به بازخواني خواهد نمود.

 

ب - شبكه هاي راديويي پيجر اختصاصي

با قابليت شبكه عمومي براي تعداد كاربر كم و مكان محدود طراحي و مورد استفاده قرار مي گيرد.

بخش دوم

 

سرويسهاي شبكه پيجو اصولا با توجه به وضعيت زيربنايي ارتباطي شبكه هاي PSTN ,PSPN ، PLMN ، ISDN كشور داير و يا تكميل و قابل ارائه به مشتركين مي گردد.

 

مزاياي داشتن پيجر

1- داشتن پيجر به شما آزادي حركت مي دهد. كافيست به مردم بگوييد « اگر با من كاري داريد ميتوانيد با پيجر من تماس بگيريد».

2- كساني كه براي شما مهم هستند مي توانند در هر زمان به شما دسترسي پيدا نمايند. پيجر وسيله اي است مطمئن – فوري و اختصاصي.

3- اگر بنا به مناسبت شغلي ولو براي مدت كوتاهي بايد در حال حركت بوده و دور از محل كارتان باشيد، داشتن پيجر به شما اين امكان را مي دهد كه هميشه در دسترس باشيد.

4- داشتن پيجر به شما استفاده مادي نيز مي رساند. هميشه در دسترس بودن يعني ارائه سرويس بهتر به مشتريها و سرويس خوب به مشتريها يعني در آمد بيشتر.

5- هميشه مشتريها نيستند كه نياز به تماس با شما را دارند. با داشتن پيجر افراد خانواده – فرزندان و دوستان شما نيز مي توانند به راحتي با شما تماس بگيرند.

6- از طرف ديگر داشتن پيجر توسط هر يك از اعضاي خانواده،‌ به شما اين امكان را مي دهد هر وقت كه بخواهيد با همسر و فرزندان خود تماس داشته باشيد.

7- هميشه در دسترس بودن به نوعي حرفه اي بودن و داشتن كارايي و قابليت اطمينان محسوب مي شود. پيجر هميشه همه اين امتيازات را براي شما فراهم مي آورد.

8- پيجرباعث صرفه جويي در وقت و پول نيز هست. در شهرهاي پر جمعيت امروزي داشتن پيجر بهترين راه صرفه جويي در وقت و پول است.

 

سيستم پيجينگ

رضا بازدید : 47 یکشنبه 24 آبان 1394 نظرات (0)

ميكروفون

 

صدابَر[۱] يا ميكروفن (به فرانسوي: microphone) دستگاه يا حسگري است كه صدا را به جريان الكتريسيته تبديل مي‌كند. ميكروفون (به شكل محاوره‌اي مايك ناميده مي‌شود(/ maɪk /) وسيله‌اي است كه صوت را به الكتريسيته و نيز حسگري است كه صوت را به سيگنال‌هاي الكتريكي تبديل مي‌كند. در سال ۱۸۷۶، اميل برلاينر نخستين ميكروفن را اختراع كرد كه به عنوان فرستنده‌ي صدا در تلفن‌ها به كار برده شد. ميكروفن‌ها كاربردهاي زيادي در تلفن، ضبط صوت، سيستم‌هاي كارائوكه، سمعك، ساخت فيلم و انيميشن، مهندسي صوت، تلفن‌هاي راديويي خصوصي (همانند واكي تاكي اما در مسافت‌هاي بيشتر)، بلند گوهاي دستي، ساخت برنامه‌هاي راديويي و تلويزيوني، ضبط صدا در رايانه‌ها، سيستم‌هاي تشخيص گفتار، voIP و نيز كاربردهاي غير صوتي (خارج از محدوده شنوايي انسان (از ۲۰ تا ۲۰۰۰۰ كيلو هرتز)) مانند بررسي فراصوت و سيستم‌هاي عيب يابي دارند.

 

امروزه بيشتر ميكروفن‌ها از سيستم‌هاي القاي الكترو مغناطيسي (ميكروفن‌هاي پويا (ديناميك))، تقيير گنجايش خازني (ميكروفن‌هاي خازني (كندانسر))، تنش پيزوالكتريسيته و سوار سازي (مدولاسيون) نوري براي توليد سيگنال الكتريكي از امواج مكانيكي بهره مي‌برند.

رضا بازدید : 63 یکشنبه 24 آبان 1394 نظرات (0)

ميكروفون كنفرانس

ميكروفون وسيله اي است كه براي تبديل انرژي مكانيكي حاصل از حركت لحظه اي ذرات هوا ناشي از امواج صوتي (انرژي آكوستيكي) به انرژي الكتريكي مي باشد و اگر آن را ضبط كنيم مي توانيم بعدا آنرا بازيافت كنيم .

امواج صوتي كه به ميكروفون برخورد مي كنند باعث مي شوند سيم پيچ در ميدان آهن ربا به لرزش در آيد. بدين ترتيب، سيگنال الكتريكي در سيم پيچ توليد مي كند، به طوري كه جريان آن همانند نوسانات امواج صوتي تغيير مي كند

البته وقتي امواج صوتي به سيگنال هاي الكتريكي تبديل شدند مي توان آنها را براي مصارف مختلف به كار برد. در تصوير زير سيگنال الكتريكي ابتدا تقويت شده و سپس بر روي نوار ضبط مي شود

 

در مدل سازي زير عملكرد ميكروفون به نمايش گذاشته شده است. همانطور كه مي بينيد بر اثر برخورد صدا به صفحه ميكروفون، آهن ربا داخل سيم پيچ به حركت در آمده و ولتاژي توليد مي شود. براي توليد صدا، بسامد كم و يا بسامد زياد را انتخاب نماييد. درضمن براي صدا با شدت زياد نيز (دامنه زياد) را انتخاب كنيد. وقتي اين سيگنال به سيم پيچ بلندگو فرستاده مي شود، ميدان مغناطيسي متغيري در آن بوجود مي آورد. اين ميدان تأثير متقابلي بر ميدان آهن ربا ميگذارد و آن را به حركت وامي دارد. سيم پيچ مخروط بلندگو را به حركت در مي آورد به دنبال آن باعث نوسان هوا شده و در نتيجه امواج صوتي مشابه اي توليد مي گردد. ميكروفون و بلندگو با آهن رباي متحرك نيز بر اساس اصل مشابه اي كار مي كند

 

امروزه بيشتر ميكروفن‌ها از سيستم‌هاي القاي الكترو مغناطيسي (ميكروفن‌هاي پويا (ديناميك))، تقيير گنجايش خازني (ميكروفن‌هاي خازني (كندانسر))، تنش پيزوالكتريسيته و سوار سازي (مدولاسيون) نوري براي توليد سيگنال الكتريكي از امواج مكانيكي بهره مي‌برند

 

 

لينك هاي مرتبط : ميكروفون بيسيم / ميكروفون يقه اي / ميكروفون تريبوني / ميكروفون روميزي /ميكروفون كنفرانس

رضا بازدید : 60 یکشنبه 24 آبان 1394 نظرات (0)

ميكروفون يقه اي

 

بهتر است قبل از هر چيز به توضيح اصطلاحات تخصصي بپردازيم. ميكروفون مينياتوري در واقع همان نوع ميكروفوني است كه ابتدا به Lavalier شهرت داشت (و ما گاهي آن را به اسم ميكروفون يقه اي يا گردني مي شناسيم). سازندگان بسياري به ساخت اين نوع ميكروفون ها مي پردازند – مثل Rode, Shure, DPA, Sennheiser, Countryman و غيره – و هدف تمام آنها يك چيز است: اينكه در عين برخورداري از يك اندازه بسيار كوچك، پاسخ فركانسي بسيار طبيعي و بسيار يكنواخت توليد كنند. اين نوع ميكروفون ها معمولا Omnidirectional هستند يعني صدا را از تمام جهات ضبط مي كنند (پس مهم نيست كه ميكروفون را در چه جهتي گذاشته باشيد).

 

روي خط مو

 

بسياري از ميكروفون هاي مينياتوري مجهز به بادگيرهاي كوچكي هستند كه با خارج كردن آن مي توانيد به راحتي ميكروفون را لاي موها نزديك به پيشاني بازيگر پنهان كنيد. حال اگر صداي دريافتي را با هدفون تست كنيد، فورا متوجه خواهيد شد كه نيازي نيست براي دريافت يك صداي طبيعي حتما ميكروفون را جلوي دهان بازيگر بگيريد.

 

زير يقه

 

اگر نمي توانيد ميكروفون را لاي موهاي بازيگر بگذاريد (شايد بازيگر شما اصلا مو نداشته باشد)، مخفي كردن آن زير يقه هم نتيجه فوق العاده اي مي دهد. مجددا بادگير را خارج و ميكروفون را زير يقه وصل كنيد، طوري كه در ديد نباشد. بهتر است يك غلاف پارچه اي نازك دور ميكروفون بكشيد و بعد آن را به يقه وصل كنيد تا از ايجاد نويز حاصل از كشيده شدن كپسول ميكروفون به يقه جلوگيري كنيد.

 

ميكروفون آشكار

 

اگر حضور ميكروفون در صحنه بلامانع است – به شيوه گزارشگرها – كارتان راحت مي شود. ميكروفون را روي يقه (حدودا 25 سانتي متر پايين تر از دهان) نصب، صدا را تست و ضبط را شروع كنيد.

 

ميكروفون مخفي

 

ميكروفون مينياتوري به قدري كوچك است كه همه جا مي توان آن را مخفي كرد، نه فقط روي بدن بازيگر. در بعضي از نماها مي توان ميكروفون را داخل يك گلدان يا يكي ديگر از اجزاي صحنه مخفي كرد. اين روش مقرون به صرفه نيز هست، چون دو بازيگر مي توانند از يك ميكروفون در صحنه استفاده كنند. مسلم است كه اگر بازيگر در حال حركت باشد، اين روش جواب نمي دهد، اما اگر مثلا دو نفر را در حال شام خوردن سر يك ميز داشته باشيد، مي توانيد ميكروفون را بين شاخه هاي گل روي ميز پنهان كنيد.

 

اتصال ميكروفون

 

موضوعي كه به آن نپرداختيم اين است كه ميكروفون هاي مينياتوري به چه چيزي متصل مي شوند. در شرايط عادي اين ميكروفون ها به يك فرستنده راديويي بي سيم وصل مي شوند. اندازه اين فرستنده ها بسته به شركت توليد كننده آنها متفاوت است، اما براي مثال كمپاني Shure، داراي نوعي ENG (دريافت كننده مخابراتي الكترونيك) است كه اندازه آن بزرگتر از يك جفت باطري قلمي نمي شود. البته هر فرستنده براي كار كردن نياز به يك گيرنده دارد، بنابراين يك گيرنده بي سيم هم وجود دارد كه به ركوردر صدا يا دوربين وصل مي شود.

 

استفاده از گوشي هوشمند

 

اخيرا اتصال مستقيم ميكروفون به ركوردر صدا جايگزين فرستنده هاي بي سيم شده است. اما با توجه به اندازه و وزن حتي كوچك ترين ركوردرها، متصل كردن آنها به بدن بازيگر عملي نيست. به همين دليل ميكروفون هاي Rode گوشي هاي هوشمند را جايگزين آنها كرده اند. در واقع Rode يك نرم افزار موبايل iOS به نام Rode Rec نيز براي اين منظور طراحي كرده است. بدين ترتيب بازيگر به يك ميكروفون كوچك مجهز شده و iPhone يا iPod Touch را در جيبش مي گذارد. شما هم اگر يك گوشي Apple داشته باشيد مي توانيد از اين روش استفاده كنيد.

 

تقريبا هيچ چيز به اندازه يك كيفيت صداي بالا به فيلم شما جذابيت حرفه اي نمي بخشد و از اين حيث هيچ عصري به خوبي عصر حاضر نبوده، چرا كه امروزه امكان صدابرداري همزمان، و تسخير احساس و اتمسفر صحنه در لحظه فراهم شده است. به همين دليل تصميم گرفتيم اين بار از ميكروفون ها و به ويژه از ميكروفون هاي مينياتوري صحبت كنيم.

 

روزگاري يك ميكروفون شات گان متصل به يك بوم تنها راه ضبط صدا بود (و اغلب هنوز هم ارجحيت دارد). اما حالا، يك ميكروفون مينياتوري خوب يكي از بهترين ادوات در اين زمينه است، و زحمت نگهداشتن بوم را هم كم مي كند

 

تقريبا هيچ چيز به اندازه يك كيفيت صداي بالا به فيلم شما جذابيت حرفه اي نمي بخشد و از اين حيث هيچ عصري به خوبي عصر حاضر نبوده، چرا كه امروزه امكان صدابرداري همزمان، و تسخير احساس و اتمسفر صحنه در لحظه فراهم شده است. به همين دليل تصميم گرفتيم اين بار از ميكروفون ها و به ويژه از ميكروفون هاي مينياتوري صحبت كنيم.

 

روزگاري يك ميكروفون شات گان متصل به يك بوم تنها راه ضبط صدا بود (و اغلب هنوز هم ارجحيت دارد). اما حالا، يك ميكروفون مينياتوري خوب يكي از بهترين ادوات در اين زمينه است، و زحمت نگهداشتن بوم را هم كم مي كند.

ميكروفون يقه اي

رضا بازدید : 86 یکشنبه 24 آبان 1394 نظرات (0)

ميكروفون بيسيم

 

طي سالهاي اخير، روند رشد ارتباطات بدون سيم با ظهور تلفن هاي سلولي جهش بزرگي نمود. اين درحاليست كه در سال 2003 ارتباطات بي سيم يكصدمين سالگرد تولد خو را جشن گرفت. صد سال پيش و در تاريخ 19 ژوئن 1093 نخستين پيام تلگراف بدون سيم برفراز آتلانتيك تا انگلستان توسط رئيس جمهور روزوولت مخابره شد و اين نقطه آغاز ارتباطات بي سيم و تولد آن به شمار مي رود، بطوريكه امروزه ارتباطات بي سيم به گونه اي در ابعاد زندگي ما نفوذ كرده است. ميكروفون هاي بي سيم نيز از اين موضوع مستثني نيستند و هم اكنون بيش از 200 نوع مختلف از اين ميكروفون ها توسط سازندگان در سرتاسر دنيا توليد و عرضه مي شوند.

 

يك سيستم ميكروفون بي سيم، معمولاً متشكل از سه بخش اصلي شامل: ميكروون، فرستنده و گيرنده است. اما آنچه كه قابليت حذف سيم را نسبت به سيستم هاي ميكروفون معمولي به اين تجهيزات مي بخشد، قطعاً اجزاء فرستنده و گيرنده آن مي باشند. بخش فرستنده اين تجهيزات معمولاً در قالب يك مجموعه و به همراه بخش ميكروفون و فاقد سيم، ادقام و عرضه مي شوند

در سيستم هاي جديد ميكروفون بدون سيم، دو آنتن مختلف، يكي بر روي بخش فرستنده و ديگري بر روي قسمت گيرنده وجود دارد. هنگاميكه فاصله فرستنده از آنتن گيرنده بيش از حد مجاز افزايش مي يابد، در اين حالت صدا و سيگنال هاي راديويي دچار تحريف و نويز مي شوند. به علاوه استفاده از امواج بالاي فركانسي باند (UHF) كه داراي طول موج كوتاه تري نسبت به (VHF) مي باشند، باعث كاهش بازتابش سيگنالها در محيط مورد استفاده مي شود.

 

تمامي سيستم هاي ميكروفون بي سيم، همانند ديگر لوازم بدون سيم، بر مبناي كار با امواج راديويي، الزاماً بر روي يك دسته از باندها و فركانس ها عمل مي كنند. سيستم هاي اوليه ميكروفون بي سيم معمولاً به طريقه (FM) و در محدوده كانال هاي 2 تا 6 تلويزيوني از باند (VHF) عمل مي كردند. اين فركانس ها به علت وجود تداخل با منابع قدرتمند انتشار همگاني( دكل ها پخش برنامه هاي تلويزيوني) و عدم وجود پهناي باند لازم، نمي توانستند كيفيت بالاي صوت را تضمين نمايند. در دهه1970، كميته فدرال ارتباطات آمريكا، محدوده كانال هاي 7 تا 13 تلويزيوني از باند بالاي (VHF) را براي سيستم ميكروفون بي سيم اختصاص داد. كشورهاي ديگر به غير از آمريكا نيز باندهايي را در محدوده مشابه، به اين سيستم ها اختصاص دادند. امروزه نيز باند (وي اچ اف) ميكروفون بي سيم همچون باند (UHF) كاربرد وسيعي دارند. اما باند (UHF) مزاياي بيشتري را در بر دارد، از جمله اينكه اين باند فركانسي تراكم كمتري نسبت به باند (VHF) از نظر كانال هاي تلويزيوني دارد. اما مهمترين مزيت اين باند بالاتر بودن فركانس آن نسبت به (VHF) است. بطوريكه بالا بودن اين فركانس به معناي كوتاه بودن طول موج آن است و كوتاهي طول موج نيز باعث افزايش كيفيت و كاهش نويز صدا مي گردد. علاوه بر اين مدار الكترونيكي فرستنده (UHF) ظريف تر و كوچكتر از فرستنده (VHF) است.

 

كارخانه جات سازنده بطور معمول فركانس هاي ميان 614 تا 806 مگاهرتز از باند (UHF) را براي توليدات خود در نظر مي گيرند. اين باند كه برابر كانال هاي 38 تا 70 تلويزيوني است، در تلويزيونهاي جديد ديجيتالي دغدغه هاي گذشته را از نظر تداخل و تاثيرات منفي در بر ندارد. گذشته از اين كيمته فدرال ارتباطات آمريكا، باز هم جهت كاهش نگراني ها، باند 2.4 گيگا هرتز را نيز به ميكروفون هاي بي سيم اختصاص داده است. همچنين اين باند، نخستين باند استاندارد جهاني براي ميكروفون هاي بي سيم نيز شناخته شده است.

با وجود آنكه باند مذكور مزاياي زيادي همچون كاهش تداخل، افزايش وضوح و شفافيت صوت، افزايش برد راديويي را به ارمغان مي آورد، اما معايبي را نيز در بر دارد، از جمله آنكه تلفن هاي بي سيم و اجاق هاي مايكرويوو قادر به ايجاد تداخل بر روي اين باند مي باشند و در مرحله بعد باند 5.8 گيگا هرتزي تلفن هاي بي سيم است كه به تازگي تخصيص يافته. از آنجايي كه ميكروفون هاي بي سيم، تنها توليد كننده گان و منابع انتشار امواج راديويي نيستند، بديهي است كه تجهيزاتي همچون رايانه ها، راديوهاي دوطرفه و دستگاه هاي پخش صوت و تصوير، همگي مي توانند منبعي براي ايجاد تداخل هاي احتمالي باشند.

ميكروفون بيسيم

رضا بازدید : 48 یکشنبه 24 آبان 1394 نظرات (0)

پاور ميكسر

 

به طور معمول 2 گونه ميكسر صوت وجود دارند، ميكسرهاي پاور دار (Powerd Mixer) كه داراي آمپلي فاير (تقويت كننده صدا براي اتصال به بلندگوهاي پسيو) هستند و بدون پاور (Unpowered Mixer) كه همان ميكسر معمولي خواهد بود

 

اما راه تشخيص ميكسر از پاور ميكسر در ظاهر چند مورد خواهد بود

 

بهترين كار دقت به مدل دستگاه و توضيحات آن روي بدنه‌ي دستگاه است. روي دستگاه ميكسر فقط نوشته شده Mixer اما روي تمام دستگاه‌هاي پاور ميكسر نوشته شده Powered mixer (اين عبارت معمولا در زير مارك و مدل دستگاه نوشته مي‌شود) و در كنار عبارت پاور ميكسر ميزان توان خروجي پاور دستگاه را نيز ذكر مي‌كنند. مثلا 700×2 يعني اين دستگاه مي‌تواند 700 وات توان را در دو خط خروجي بدهد. 700 وات براي لاين راست و 700 وات براي لاين چپ

تفاوت ديگر پاور ميكسرها با ميكسرها در وزن و اندازه‌ي آنها است. پاور ميسكر‌ها معمولا قطور تر و سنگين‌تر از ميكسر‌ها هستند. گرچه اين قانون در مورد پاور‌ ميكسر‌هاي گران قيمتي كه از فناوري هاي نانو استفاده مي‌كنند چندان صدق نمي‌كند

ميتوانيد از خروجي‌هاي دستگاه نيز تشخيص دهيد كه دستگاه پاور ميكسر است و يا ميكسر. اگر دستگاه خروجي با توان بالا داشت پاور ميكسر است. اين خروجي‌ها نيز معمولا از جكهاي اسپيكوني استفاده مي‌كنند. خروجي توان بالا را مي‌توانيد از توضيحاتي كه در كنار آن خروجي‌ نوشته شده تشخيص دهيد. اين خروجي ‌ها اغلب در پشت دستگاه هستند و در كنار آن وات خروجي و مقاومت آن به اهم نوشته شده است

پاور ميكسر

رضا بازدید : 39 یکشنبه 24 آبان 1394 نظرات (0)

بلندگو

در هر سيستم صوتي، كيفيت نهايي سيستم به بلندگوهاي به كار رفته در آن سيستم بستگي دارد، اگر يك سيستم بسيار حرفه اي صوتي با آمپليفاير بسيار پر قدرت، صدايي را كه با كيفيت بسيار خوب ضبط شده است، از بلندگويي ضعيف پخش كند، صدا بسيار نا مطلوب خواهد بود.

بلندگوها سيگنالهاي الكترونيكي را از دستگاههايي همانند سي دي هاي صوتي و DVD ها دريافت كرده و تبديل به صداهاي قابل شنيدن براي ما مي كنند.

در مقاله حاضر، به تشريح مباني كاركرد بلندگوها و نحوه تبديل سيگنالهاي الكترونيكي به صوت را تشريح خواهيم كرد.

مقدمه اي بر صوت:

در درون گوش آدمي پرده بسيار نازكي به نام پرده صماخ وجود دارد، هنگامي كه اين پرده مرتعش مي شود، مغز انسان اين لرزشها را بصورت صوت تفسير خواهد كرد. يكي از عمده ترين عواملي كه باعث تحريك و مرتعش شدن اين پرده مي شود، تغيرات فشار هوايي است كه با آن برخورد مي كند.

در عمل هنگامي كه جسمي در فضا حركت مي كند، هواي اطراف خود را منبسط كرده و اين انبساط باعث فشرده شدن هوا گرديده و اين تغير فشار در هوا منتشر شده و به گوش رسيده و باعث مرتعش شدن پرده صماخ مي گردد.

به عنوان يك مثال ساده به شكل زير دقت كنيد:

در اين شكل، يك زنگ ساده حركت داده شده است. در اين حالت در اثر برخورد چكش فلزي داخل زنگ با بدنه آن، فلز بدنه زنگ مرتعش شده و خود باعث مرتعش شدن مولكولهاي اطراف زنگ مي گردد. اين مولكولهاي مرتعش پس از برخورد به يكديگر به گوش انسان رسيده و باعث به حركت درآوردن پرده گوش مي گردد.

تفاوت اصوات:

صداهاي اطراف ما را مي توان بر اساس دو فاكتور زير تقسيم بندي كرد:

فركانس صوت:

هرچه فركانس جسمي كه مرتعش مي شود بيشتر باشد، (سريعتر حركت كند و مرتعش شود)، مولكولهاي هوا با سرعت بيشتري تغير مكان مي دهند، لذا صدايي كه به گوش مي رسد صداي زير تري خواهد بود. اگر تعداد نوسانات در واحد ثانيه كم باشد، صدا بصورت بم به گوش خواهد رسيد.

دامنه صوت:

صدايي كه از دامنه بيشتري برخوردار باشد، هوا را بيشتر فشرده خواهد كرد و به علت اينكه قادر است پرده گوش را بيشتر به حركت در آورد، بلندتر شنيده خواهد شد.

ميكروفون ها عملي مشابه گوش ما انجام مي دهند. آنها نيز داراي صفحه نازكي همانند گوش مي باشند كه در اثر برخورد مولكولهاي متحرك هوا به آنها، تغيراتي در ميزان ولتاژ عبوري از ميكروفون را باعث مي شوند و بدين ترتيب سيگنالهاي الكتريكي توليد شده را مي توان ثبت كرد.

در هنگام پخش نيز، بلندگو، عكس اين عمل را انجام داده و سيگنالهاي الكتريكي را به لرزه هاي فيزيكي و در نتيجه، امواج صوتي تبديل مي كند.

دسيبل:

دسيبل كه بطور مخفف آن را با dB نشان مي دهند، واحد اندازه گيري شدت صوت است. اصواتي كه ما قادر به شنيدن آن هستيم، بسيار متفاوتند.

ما مي توانيم صداي كشيدن انگشتان بر پوست دست و صداي يك جت جنگنده را بشنويم. صداي يك جت جنگنده ۱۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ بار بيشتر از صداي انگشتان است، با اين حال گوش انسان قادر است خود را با اين شرايط وفق دهد.

واحد دسيبل بصورت لگاريتمي افزايش مي يابد. بدين صورت كه كمترين صوت قابل شنيدن، صفر دسيبل (۰ dB) بوده و صدايي ده برابر قويتر از آن ۱۰ dB بوده و صدايي ۱۰۰ برابر آن ۲۰ dB خواهد بود.

در جدول اسلايد بعدي مي توان اصوات معمول و شدت آن را مشاهده كرد.

اصوات بيشتر از ۸۵ دسيبل باعث كاهش شنوايي مي شوند. البته ميزان نزديكي و دوري از منبع صوت و مدت زمان قرار گرفتن در معرض آن، خود عامل مهمي در ميزان صدمه خواهد بود.

قرار گرفتن مداوم به مدت ۸ ساعت در معرض اصوات با قدرت ۹۰ دسيبل باعث آسيب ديدن گوش شده و اصوات بالاي ۱۴۰ دسيبل، حتي اگر بطور لحظه اي با گوش برخورد كنند باعث پارگي پرده گوش و در شديد خواهند شد.

ساختار دروني بلندگوها:

 

 

همانطور كه گفته شد، بلندگو عمل عكس يك ميكروفون را انجام مي دهد و سيگنالهاي الكتريكي را به صوت تبديل مي كند. در شكل فوق ساختار يك بلندگو نشان داده شده است:

ديافراگم بلندگو غالباً از كاغذ ساخته مي شود تا بتواند به راحتي تحرك كند.

مركز ديافراگم به مركز بلندگو كه سيم پيچ قرار دارد متصل شده است و از اطراف نيز از طريق ثابت كننده به بدنه بلندگو متصل شده است.

هنگامي كه جريان الكتريكي از طريق سيمهاي سيم پيچ بلندگو عبور مي كند، باعث بوجود آمدن ميدان مغناطيسي مي گردد كه در اثر مجاورت با آهنرباي بلندگو، باعث بالارفتن يا پايين آمدن هسته مركزي و درپوش محافظ شده و در نتيجه كاغذ ديافراگم را به داخل كشيده يا به خارج فشار خواهد داد. در اثر حركت سريع اين هسته و تغيرات پيوسته جريان الكتريسيته در داخل سيم پيچ، كاغذ ديافراگم بصورت پيوسته نوسان خواهد كرد كه خود باعث توليد صوت خواهد شد.

از الكترومغناطيس مي دانيم كه اگر از سيمهاي پيچيده شده به دور يك هسته آهني، جريان عبور كند، باعث بوجود آمدن ميدان مغناطيسي مي شود.

اگر اين ميدان هم قطب با قطب آهنرباي ثابتي باشد كه در بلندگو وجود دارد، باعث دفع شدن هسته آهني از آهنربا مي گردد و در صورت غير هم قطب بودن آن، باعث جذب آهنربا مي گردد.

انواع بلندگوها:

بلندگوها را بر اساس كاربردهاي آنها مي توان به سه دسته تقسيم كرد:

«Woofer»ها كه در فركانسهاي پايين كاربرد دارد.

«Tweeters»ها كه در فركانسهاي بالا كاربرد دارند.

«Midrange»ها كه فركانسهاي مياني ناحيه شنوايي صوت را پخش مي كنند.

يك «Woofer» بلندگوي بزرگي است كه براي توليد اصوات با فركانس پايين توليد شده است. همانطور كه توضيح داده شد، براي توليد اصوات با فركانس پايين، كاغذ ديافراگم، تحرك كمي خواهد داشت. به همين دليل اندازه اين بلنگوها بزرگ انتخاب شده است.

«Tweeter» در ابعاد كوچك طراحي شده است تا كاغذ ديافراگم آن بتواند به سرعت مرتعش شود.

بنابراين از اين بلنگوها براي پخش اصوات با فركانس بالا (اصوات زير) استفاده مي شود.

يك «Midrange» با ابعادي متوسط، توانايي توليد فركانسهاي مياني حوزه اصوات قابل شنيدن براي انسان را دارد. اندازه متوسط آن و طراحي آن بگونه اي است كه به جز اصوات بسيار زير و اصوات بسيار بم توانايي پخش بقيه اصوات را دارا مي باشد. بنابر اين در كاربردهاي خانگي و آماتوري بطور گسترده اي از آنها استفاه مي شود.

Crossover

گاهي براي توليد صدا با كيفيت بهتر، از تركيب يك «Woofer» و يك «Tweeter» به طور همزمان استفاده مي شود.

در اين حالت لازم است كه فركانسهاي صوت به دو قسمت تقسيم شوند و فركانسهاي بالا از «Woofer» و فركانسهاي پايين از «Tweeter» عبور كند. بلندگوهاي با كيفيت هر دو قسمت را در درون يك مجموعه قرار داده اند. به عمل تقسيم فركانسهاي صوتي جهت پخش از بلندگوي مناسب آن فركانس را «Crossover» گويند.

«»ها به دو دسته تقسيم مي شوند:

ـ غير فعال: اين دسته از مقسمهاي فركانس از خازن و سلف تشكيل شده است و به علت فعال شدن بوسيله سيگنالي كه از آن عبور مي كند، براي تغذيه به منبع خارجي نياز ندارند. ساده ترين نوع اين دسته را مي توان با كمك سلف و خازن توليد كرد.

در شكل يك Crossover غير فعال نشان داده شده است كه از يك خازن و دو سلف تشكيل شده است.

هر خازن بر اساس مشخصات دروني خود، فركانسهاي پايين تر از حد مشخصي را عبور نخواهد داد و بصورت يك مدار باز عمل خواهد كرد. ولي هرگاه در مسير فركانسي بيشتر از آن قرار گيرد بصورت يك اتصال كوتاه عمل كرده و سيگنال را عبور خواهد داد. بدين وسيله مي توان فركانسهاي بالا را از فركانسهاي پايين جدا كرد.

سلفها عملي معكوس خازنها انجام مي دهند و در فركانسهاي پايين عمل رسانايي و انتقال فركانس را انجام داده و در فركانسهاي بالا سيگنال را به سختي عبور مي دهند، پس مي توان براي فيلتر كردن فركانسهاي بالا از آنها استفاده كرد.

ـ فعال: اين دسته از Crossoverها، از مدارهاي الكترونيكي تشكيل شده است و سيگنال صوتي را قبل از ورود به آمپليفاير به آن فرستاده و از هركدام از خروجي هاي آن به طور مجزا به آمپليفاير مخصوص خود فرستاده مي شوند. از مزاياي اين دسته نسبت به دسته غير فعال، مي توان به توانايي تنظيم فركانسهاي خروجي و كيفيت بسيار بالا اشاره كرد، ولي قيمت بسيار بالاي آن، يكي از معايب آن به شمار مي رود.

جعبه هاي عايق صوتي

در سيستمهاي حرفه اي صوتي، براي توليد صدا با كيفيت بهتر، از يك جعبه كه داراي عايق بندي خاص صوتي بوده و در خود هر سه بلنگوي «Tweeter» و «Woofer» و «Midrange» را دارد استفاده مي شود. بدين طريق، هم يك سيستم صوتي يكپارچه خواهيم داشت و هم از مزاياي كيفيت بهتر آن استفاده خواهيم كرد.

ساده ترين عملي كه يك جعبه بلندگو انجام مي دهد، ثابت نگهداشتن بلنگوها و سهولت حمل و نقل است.

جعبه هاي بلندگو را معمولا از چوب سخت يا اجسام بسيار سخت كه توانايي جذب لرزشهاي بلندگو را داشته باشد، مي سازند. علاوه بر مزاياي ذكر شده، جعبه هاي بلندگو، بر نحوه توليد صدا، تاثير زيادي دارند. همانطور كه قبلا گفته شد، در هنگام توليد صدا، صفحه ديافراگم بلندگو شروع به بالا و پايين رفتن كرده و با تغيرات فشار هوايي كه ايجاد مي كند، صدا توليد مي شود، در هنگام بالا و پايين رفتن صفحه ديافراگم، نه تنها تغييرات فشار در جلوي ديافراگم ايجاد مي شود، بلكه در پشت آن نيز هوا فشرده شده و در پشت آن نيز صدا توليد مي شود.

هر جعبه بلندگو براي مهار اين بازتاب صوتي، روش مخصوص به خود دارد.

جعبه عايق بندي شده

اين نوع جعبه كه متداول ترين نوع جعبه هاي بلندگو مي باشد، از جعبه اي تشكيل شده كه كاملا عايق بندي شده و هوا به داخل آن راه ندارد. بدين طريق هنگام توليد امواج صوتي، در حالت فشار به بيرون بلنگو، هوا به سمت اطاق فشار داده مي شود و هنگامي كه صفحه بلندگو به داخل كشيده مي شود، فشار هوا به داخل جعبه وارد مي شود.

پس در هر دو حالت، بلندگو نسبت به حالت سكون، فشار ايجاد كرده است كه تمايل به رفع آن دارد.

اين نوع جعبه ها از بازده خوب برخوردار نيستند، زيرا آمپليفاير مي بايست سيگنال صوتي را آنقدر تقويت كند تا بتواند بر فشار هواي داخل و خارج جعبه غلبه كند.

با اين حال اين فشار همانند يك فنر به صفحه عمل كرده و باعث توليد اصوات با دقت خوب مي گردد.

جعبه بازتاب اصوات بم (Bass Reflect)

در اين جعبه ها حفره كوچكي در جلو جعبه قرارداده مي شود كه در هنگام حركت رو به عقب ديافراگم، هواي داخل جعبه را به خارج هدايت كرده و در هنگام حركت رو به جلوي ديافراگم، هوا را به داخل جعبه هدايت مي كند. بدين طريق اصوات بلندتري توليد مي گردد.

از مزاياي اين جعبه، مي توان به بهره مناسب و از معايب آن به عدم وجود حالت فنري (كه در جعبه قبل وجود داشت) جهت باز گرداندن صفحه ديافراگم به حالت اوليه خود، و در نتيجه دقت كم صوتي اشاره كرد.

جعبه با بلندگوي غير فعال

جهت به حداقل رساندن معايب دو دسته فوق الذكر و به حداكثر رساندن مزاياي آن دو دسته مي توان از جعبه زير كمك گرفت. اين جعبه كه داراي يك بلندگو در جلو و يك بلندگوي غير فعال در عقب مي باشد، ساخته شده است. بلندگوي غير فعال همانند يك بلنگوي معمولي بوده با اين تفاوت كه سيم پيچ و آهنرباي آن حذف شده است.

بدين طريق هنگامي كه بلندگوي اصلي شروع به نوسان مي كند، فشار هوايي كه در داخل جعبه ايجاد مي كند، باعث تحريك صفحه بلنگوي غير فعال شده و در نتيجه باعث توليد صوت مي گردد.

اين نوع جعبه ها از نوع عايق بهره بهتري داشته و از نوع بازتابي دقت بيشتري دارد.

انواع ديگر بلندگو:

به جز بلندگوهاي ذكر شده در فوق، بلندگوهاي ديگري نيز وجود دارد كه از روشهاي ديگري جهت توليد اصوات استفاده مي كنند.

يكي از اين انواع، بلندگوي الكترواستاتيك است. اين بلندگو از خاصيت الكترومغناطيسي براي توليد صوت استفاده نمي كند. بلندگوهاي الكترو استاتيك، با مرتعش شدن يك صفحه نازك رسانا، باعث توليد صوت مي گردند. اين صفحه در بين دو صفحه رساناي ثابت كه به ترتيب داراي جريان مثبت و منفي هستند و در اطراف آن قرار دارد احاطه شده است. اين دو صفحه مثبت و منفي، در بين خود توليد ميدان الكترومغناطيسي مي كنند. صفحه رساناي مياني نيز به سيگنال الكتريكي متصل مي گردد. هنگامي كه اين سيگنال مثبت باشد، به صفحه ديافراگم به سمت صفحه ثابت با بار منفي كشيده شده و در صورتي كه سيگنال منفي باشد، به سمت صفحه با بار مثبت جذب خواهد شد. بدين طريق، با حركت سريع صفحه متحرك رساناي مياني، صوت توليد مي شود.

به علت نازكي صفحه هاي اين نوع بلندگو، به سرعت به تغيرات صوت پاسخ داده و اصوات فوق العاده دقيق و با كيفيتي توليد مي كند. با اين حال به علت تحرك كم صفحات، اين نوع بلندگو جهت توليد اصوات بم و فركانسهاي پايين مناسب نمي باشد.

بلندگو

رضا بازدید : 33 یکشنبه 24 آبان 1394 نظرات (0)
 
امروزه مراكز دولتي و سازمانها و شركتهاي خصوصي براي برگزاري جلسات نياز به يك مكاني مثل سالن و يا اتاق دارند بعد از تعداد نفرات رو به افزايش رسيد .زمانيكه شركت كنندگان تعداد كمي داشتند صدا به صدا براحتي ميرسيد ولي بدليل افزايش نفرات و بوجود آمدن فواصل بين نفرات اين عمل به سختي انجام گرديد بنابراين سازمانها به فكر ابزاري افتادند كه سهولت در كار آنها بوجود بياورد كه مي توانيم از سيستم كنفرانس و تجهيزاتي كه وابسته به آن است نام برد . با داشتن اين ابزارها جلسات بدون هيچگونه محدوديت در تعداد نفرات برگزار گرديد و سالن ها را از فرم سنتي به فرم امروزي همراه با تكنولوژي روز بوجود آوردند
 
 
 
زماني رسيده كه شركتها دولتي و موسسات خصوصي بين 2 الي 3 بار بيشتر در برنامه روزانه جلسات با تعداد نفرات بالاي 7 نفر دارند كه آنها را در اتاق كنفرانس يا سالن هاي جلسات برگزار مي كنند كه در اينجا نياز به داشتن تجهيزات كاملا ملموس است . البته نبايد فراموش كرد كه اين سيستم ها داراي انواع و مدلهاي متفاوت هستند كه هر كدام داراي ويژگيهايي مي باشند كه آنها را از هم جدا مي سازد اين ابزار و تجهيزات را سيستم كنفرانس مي نامند و بعنوان مثال مي توان سيستم كنفرانس باسيم و بيسيم را براي مدلها نام برد
 
 
در مجموعه تجهيزات سالنها مي توان بخش مهم را سيستم كنفرانس نام برد كه در جلوي هر نفر يك كنسول همراه با ميكروفن كنفرانس و بلندگو موجود مي باشدتا افراد به سهولت مذاكره و تبادل نظر نمايند و جلسه بوسيله منشي جلسه مديريت گردد. منشي جلسه مي تواند يك اپراتور يا مديريت سازمان باشد
 
 
 ترجمه همزمان
 
در اينجا مي توان از شرايط و روابط بين الملل ياد كرد.امروزه بدليل اين روابط جلسات با زبانهاي خاص هر كشوري برگزار مي گردد كه همه شركت كنندگان مسلط به اين زبانها نيستند و احتياج به مترجمي دارند كه در لحظه سخنان را ترجمه و بصورت زنده به آنها انتقال نمايند. به همين دليل تجهيزاتي براي آساني كار با پيشرفت تكنولوژِي معرفي گرديد كه مي تواند بيش از 30 زبان را در لحظه ترجمه نمايند
 
 
 جهت يابي ويدئويي يا Auto Video Tracking
 
براي اينكه نفرات با فواصل زياد در سالنها قرار گرفته اند و مي خواهند تصاوير را به وضوح داشته باشند تجهيزاتي را براي رفع اين نياز بوجود آوردند . آنها با عنوان دوربين هاي چرخان و متحرك نام ميبرند. اين دوربين ها مي توانند بصورت اتوماتيك و يا دستي كنترل شوند كه هم در سقف و هم روي ميز ميتوان نصب نمود
 
 آرشيو
 
حال كه جلسات برگزار گرديده شركت كنندگان و مديران نياز به يادآوري مباحث و مطالب ذكر شده در كنفرانس هستند كه آن فقط توسط يك ضبط صدا و تصوير انجام مي گردد.صدا از بلندگوها و تصاوير از طريق دوربين پخش و در نتيجه جهت مستند سازي ضبط مي گردد
 
 
امكانات ويدئويي تجهيز يك سالن
 
براي اينكه مدعوين براحتي نظاره و پرزنتيشن داشته باشند و مشكل فواصل بين آنها براي ديد خوب برطرف گردد امكاناتي فراهم گرديده كه ميتوان از آنها با عنوان ديتا پروژكتور، پرده نمايش و در مواردي همراه با برد هوشمند نام برد.
 
رضا بازدید : 44 یکشنبه 24 آبان 1394 نظرات (0)

قفل هاي الكترونيكي سامسونگ

امروزه پيشرفت تكنولوژي و استفاده از فناوري هاي نوين در عرصه هاي مختلف زندگي بشري اين شركت را بر آن داشت تا بتواند با بهره گيري از تكنولوژي برتر روز دنيا ، راه استفاده از جديدترين سيستم هاي حفاظتي و قفل هاي الكترونيكي و مكانيكي درب هاي ورودي را با ياري خداوند يگانه در ميهن عزيزمان هموار سازد.
شركت مهندسي كارت كليد ايليا با هدف بهره گيري از تكنولوژي روز دنيا و ارائه مدرنترين سيستم هاي حفاظتي و قفل هاي كارتي، الكترونيكي و اثر انگشت فعاليت خود را از سال ۱۳۷۸ به عنوان اولين و برترين شركت در اين زمينه آغاز نموده ، اين شركت نمايندگي انحصاري شركت هاي هيوندايي و سامسونگ كره جنوبي كه به تأييد وزارت امور خارجه كره جنوبي و سفارت ايران در سئول و همچنين وزارت امور خارجه و دادگستري جمهوري اسلامي ايران مي باشد را دارا است
قفل هاي الكترونيكي اين شركت داراي گارانتي بين المللي ، داخلي و خدمات گسترده پس از فروش گسترده در سراسر ايران و ايده آل جهت استفاده در آپارتمان هاي مسكوني، برج ها و ساختمان هاي اداري و هرجا كه بخواهيم ضريب امنيت و اطميينان خاطر خويش را افزايش دهيم.

 

تمامي قفل هاي ارائه شده توسط اين شركت داراي مشخصات زير مي باشد كه نشانه اورجينال بودن آنها است بطوريكه هر قفل ديگري با مارك سامسونگ بدون مشخصات ذكر شده غير اورجينال بوده و شركت سامسونگ كره جنوبي و شركت مهندسي كارت كليد ايليا هيچ گونه تعهدي در قبال قفل هاي الكترونيكي سامسونگ كه فاقد مشخصات ذيل باشند ندارد .

شماره سريال رسمي و قانوني به همراه باركد(با قابليت پيگيري)
مجهز به مغزي قفل ضدسرقت دو زبانه
كارت طلائي گارانتي دو ساله كه روي آن شماره سريال و هولوگرام قرار دارد
برچسب پلمپ شده گارانتي روي كارتن با گارانتي انحصاري ايليا
درج عبارت Made in Korea

 قفل الكترونيكي درب / قفل ديجيتال / قفل سامسونگ / قفل الكترونيكي

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 14
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 6
  • بازدید امروز : 3
  • باردید دیروز : 29
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 46
  • بازدید ماه : 142
  • بازدید سال : 572
  • بازدید کلی : 1,556